Til fagpersoner og studerende

Her kan du få mere information, hvis du er fagperson eller studerende og har interesse i De Unges Hus.

VISO

De Unges Hus er VISO-leverandør og kan derfor bistå fagpersoner fra andre kommuner i sager inden for vores felt.

De Unges Hus er leverandør til VISO og kan derfor give råd og vejledning til alle i landet, der sidder med enkeltsager eller bredere problematikker, der har med vores målgruppe at gøre.

VISO tilbyder gratis, landsdækkende specialrådgivning til borgere, kommuner, institutioner og tilbud, når den rette ekspertise ikke findes i kommunen. Du kan finde et link til VISOs kontaktinformationer længere nede på siden.

Til journalister

Vi arbejder aktivt for at præge medier og meningsdanneres billede af vores målgrupper. Vores mål er at være med til at formidle et mere nuanceret billede af unge, der lever udsatte eller vilde liv, samt komme med vores bud på den indsats der skal til for at gøre en positiv forskel for de unge. 

Til studerende

Vi får mange henvendelser fra studerende og tager gerne imod besøg. For at spare på vores ressourcer, samler vi ofte folk i hold. Forbered dig derfor på, at du kan komme til at være her samtidig med andre studerende. Det plejer dog kun at fordre noget konstruktivt og inspirere alle parter.

Mange studerende har et ønske om at møde og evt. interviewe vores unge. Vi formidler som udgangspunkt ikke denne form for kontakt.

 

Kontakt VISO

Hvis du sidder et eller andet sted i landet og har brug for sparring, rådgivning eller bredere viden omkring vores målgruppe, kan du gratis få vores hjælp ved at kontakte VISO.