Vilde Liv

  • ""
Vilde Liv holder til i en container lige uden for Christiania. Her tilbydes anonym rådgivning for unge der færdes på og omkring Christiania.

Vilde Liv er Københavns Kommunes socialforvaltnings tilbud til unge mellem 12 og 18 (21) år, der færdes på og omkring Christiania.

Her har den unge mulighed for anonym rådgivning, fælles aktiviteter, projektmageri, voksenkontakt og meget mere. Der er gratis boksetræning to gange om ugen. To aftener om ugen har vi fællesspisning med ca. 15-20 faste unge og er jævnlig i kontakt med yderligere 50 unge.

"Når man sidder til møde med en sagsbehandler, så er det lidt sådan der… de har sjældent rigtig tid. Herude kommer de hen til én og spørger, hvordan man rent faktisk har det. Så går man lige en lang tur og taler om det…"

Vi holder til i den farverige skurvogn lige ved volden for enden af Bådsmandsstræde bag Fredens Ark. Skurvognen er udgangspunktet for Vilde Livs aktiviteter, men vi laver også opsøgende gadearbejde inde på Christiania. Udsmykningen er lavet i samarbejde med de unge. I skurvognen kan man benytte computere, lave kakao i thekøkkenet, tegne, snakke eller bare slappe lidt af.

"I skurvognen har de altid tid, når man kommer. Og man kan selv bestemme, hvor meget man vil fortælle om sig selv. De dømmer heller ikke en, ligegyldig hvad man har lavet".