Stedet

  • ""
    Illustration af Hamraz Bayan
Her kan du læse om hvordan De Unges Hus er indrettet.

De Unges Hus holder til forskellige steder i København, bl.a. i et butikslokale i Haderslevgade på Vesterbro. Det er store lyse lokaler med gode muligheder for at lave aktiviteter.

Da de unges ejerskab er vigtig i vores pædagogiske praksis, er lokalerne indrettet i samarbejde med dem. Udviklingen af rammerne er en åben og kontinuerlig proces og er medvirkende til, at de unge oplever sig som medansvarlige for deres eget sted og føler sig hjemme i De Unges Hus.

Vores fremskudte indsats Vilde Liv holder til i en container i Bådmandsstræde lige uden for Christiania. Containeren er hyggeligt indrettet med god varmeisolering og toilet- og køkkenfaciliteter.

Derudover benytter vi institutionen U-Turns hyggelige lokaler i Vestergade til vores vejlednings- og aktivitetscafe for unge, der bor eller har boet i plejefamilie eller på institution.

Lokalerne i Haderslevgade er base for medarbejderne, hvor vi holder møder og laver vores administrative arbejde. Døren er altid åben i dagtimerne, så de unge kan komme forbi for at få en snak, mødes med andre unge, skrive en jobansøgning på vores computere eller lign.

Vores hybler er placeret i Lundtoftegade på Nørrebro, på Brydes Alle på Amager, samt i Colbjørnsensgade på Vesterbro. Læs mere om hyblerne her.​